Apart urineren en toiletteren

Geen inkijk in het reservoir, wel zo fijn! Het (hijs)oog wil ook wat, dus dit toilet is zelfs te plaatsen op een gebouw.

Mobiel Toilet Maas Toiletverhuur

Luxe mobiel toilet

  • Toilet en apart urinoir
  • Gesloten spoelsysteem (geen inkijk in reservoir + speciale vloeistof bij iedere spoelbeurt om het toilet optimaal schoon en fris te houden)
  • Toiletafmeting: L 114 x B 114 x H 240 cm
  • Reservoir: 160 liter
  • Verkrijgbaar met hijsoog

Meer informatie?

Voeg het product dan toe om een vrijblijvende offerte aan te vragen aanpassen.

bekijk mijn prijsopgave

Luxe mobiel toilet huren

Je kunt een luxe mobiel toilet huren voor verschillende doelen. Misschien organiseer je een festival geef je een feestje waar je extra toiletten voor nodig hebt. Bij Maas toiletverhuur ben je hiervoor aan het juiste adres. We bieden verschillende soorten toiletten aan, zoals het standaard mobiel toilet, het luxe mobiel toilet, een toiletwagen of, voor de heren, een plaszuil. Luxe mobiele toiletten zijn niet alleen handig voor festivals of andere evenementen, ook op de bouw is het ideaal. Mede omdat hij makkelijk te plaatsen is!

Handig om te weten over het luxe mobiel toilet

Het toilet heeft een gesloten spoelsysteem. Dit betekent dat er geen inkijk is in het reservoir, je wilt de boodschap van je voorgangers natuurlijk liever niet zien. Er wordt doorgespoeld met een speciale vloeistof om alles zo hygiënisch mogelijk te houden en de minder frisse geurtjes te voorkomen. De vloeistof is biologisch afbreekbaar, dus ook niet schadelijk voor de natuur!

Aansluiten van het luxe mobiel toilet

Voor het luxe mobiel toilet is geen wateraansluiting of afvoer nodig. Je kunt hem dus plaatsen waar je maar wil. Extra handig: dankzij het hijsoog is hij ook nog eens makkelijk verplaatsbaar. 

Meer over het luxe mobiel toilet

Het luxe mobiel toilet is 114 centimeter lang, 114 cm breed en 240 cm hoog. Van binnen is toilet dus lekker ruim. Er zit een reservoir in van 160 liter. Heb je het luxe mobiel toilet nodig in de bouw? Dan is het handig om te weten dat gemiddeld gezien er 6 tot 8 werknemers gebruik van kunnen maken in een week, voordat hij geleegd moet worden. 

Het luxe mobiel toilet en het standaard mobiel toilet

Als tijdelijke toiletvoorziening zijn deze mobiele toiletten geschikt voor particulieren, evenementen en voor in de bouw en op verbouw locaties. Maar wat maakt het verschil tussen het luxe mobiel toilet en een standaard mobiel toilet? In tegenstelling tot de standaard mobiel toilet, heeft de luxe variant een urinoir naast de toiletpot. Hierdoor kunnen mannen en vrouwen de wc apart gebruiken, wat de cabine hygiënischer houdt.