Bij ons neemt de directeur de telefoon nog op.

En je ziet altijd dezelfde mensen op de locatie. Dat kun je extra service noemen, maar wij vinden dat heel normaal!

Neem contact op
John & Chantal - Maas Toiletverhuur

Maas toiletverhuur, twintig jaar service en kwaliteit

We kunnen hier een prachtig verhaal vertellen: over hoe we alweer bijna twintig jaar geleden begonnen met de verhuur van partytenten. En hoe de eerste toiletcabines daar als vanzelf bijkwam en we stopten met de tentenverhuur. Hoe we steeds meer mobiele sanitaire voorziening aanschaften. Hoe de ouders van John steeds meer een stapje naar de achtergrond deden en John de zaak uiteindelijk overnam.  En hoe Chantal er ietsje later ook bij kwam. Net als de vijf personeelsleden die samen met de eigenaren elke dag weer op pad zijn om hun beste werk af te leveren. Het is zeker een leuk verhaal, maar het belangrijkste is toch dat we alweer bijna twintig jaar met hart en ziel ons werk doen. En dat merk jij in onze service!

Op onze grote locatie in Deurne hebben we voldoende opslagruimte, zowel binnen als buiten. Onze wagens kunnen dus binnen gestald worden (zeker bij vorst niet onbelangrijk). We hebben een aparte ruimte voor het uitvoeren van preventief onderhoud en reparaties. En onze chauffeurs kunnen na het rijden van hun route op één plek de wagen ledigen, aanvullen en weer gereed maken voor de volgende dag. Elke chauffeur rijdt zoveel mogelijk dezelfde route en ze houden allemaal evenveel van netheid. Het zal je niet verbazen dat veel van onze klanten een goede band met de chauffeurs hebben opgebouwd.

Certificeringen

NIWO
SBB

Meer informatie?

Als je ons belt, krijg je waarschijnlijk Chantal of John aan de lijn. En daaruit blijkt meteen dat wij persoonlijke service écht belangrijk vinden!

Neem contact op
Alles over mobiele toiletten huren