Toilet’s go!

Fris, schoon, prima afmetingen: dit toilet is precies wat je van een toilet mag verwachten. Het (hijs)oog wil ook wat, dus dit toilet is zelfs te plaatsen op een gebouw!

Mobiel Toilet Maas Toiletverhuur

Standaard mobiel toilet

  • Toilet plus urinoir in de cabine
  • Toiletafmeting: L 114 x B 114 x H 240 cm
  • Reservoir: 160 liter
  • Verkrijgbaar met hijsoog

Meer informatie?

Voeg het product dan toe om een vrijblijvende offerte aan te vragen aanpassen.

bekijk mijn prijsopgave

Standaard mobiel toilet huren voor een dag of weekend

Een toilet huren kan nodig zijn in meerdere situaties, misschien ben je van plan een feestje te geven of een festival te organiseren en heb je extra wc’s nodig. Bij Maas Toiletverhuur zijn wij een specialist op dit gebied. We bieden verschillende mogelijkheden wanneer het gaat om een toilet huren. Zo kun je bij ons een standaard mobiel toilet huren, een luxe mobiel toilet of een toiletwagen. Een ding is in ieder geval zeker, we hebben het toilet dat jij zoekt!

Mobiel toilet huren voor een langer tijdsbestek

Dit standaard mobiel toilet is naast een feestje of festival ook perfect om in te zetten wanneer je een toilet nodig hebt in de bouw. Wat hierbij handig is om te weten: het toilet heeft een inhoud van 160 liter, uit ervaring weten wij dat er per werkweek 6 tot 8 werknemers gebruik van kunnen maken. 

Een standaard toilet met standaard de beste service

Bij Maas Toiletverhuur vinden we het belangrijk (en vanzelfsprekend!) dat alles wat wij leveren er keurig uitziet en op locatie goed gereinigd wordt. We halen er trots uit dat we deze extra stappen binnen onze service zetten. Hiermee leveren wij het complete plaatje, een goed en schoon toilet dat goed is onderhouden én dat extra stukje persoonlijke service. Dit alles om het voor jou zo comfortabel mogelijk te maken. Deze kwaliteit zien jouw gasten, festivalgangers of klanten ook terug!

Standaard mobiel toilet plaatsen

Het mobiel toilet is 114 cm lang, 114 breed en 240 centimeter hoog. Dit biedt van binnen genoeg ruimte, terwijl het weinig ruimte opneemt. Zo kun je er makkelijk veel kwijt wanneer je een festival organiseert. Ook is er een urinoir in de cabine .Om het standaard mobiel toilet te kunnen gebruiken is geen riool of wateraansluiting nodig! Het is dus overal te plaatsen. Dankzij het hijsoog is het makkelijk verplaatsbaar.

Een dixi huren

Vaak wordt bij een mobiel toilet direct aan een Dixi gedacht. Wat echter vaak over het hoofd wordt gezien, is dat Dixi een merk is en niet specifiek verwijst naar het type mobiel toilet. Een Dixi is een merknaam voor een mobiel toilet, maar het betekent niet automatisch dat elk mobiel toilet een Dixi is. Dit fenomeen staat bekend als merkverwatering. Bij Maas Toiletverhuur begrijpen we het belang van duidelijkheid. Wij bieden hoogwaardige standaard mobiele toiletten aan, die vaak gelijkgesteld worden aan een Dixi huren. Bij ons kun je echter vertrouwen op de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze eigen mobiele toiletten, die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van hygiëne en comfort. Dus, wanneer je denkt aan een mobiel toilet huren, denk aan Maas Toiletverhuur voor een ongeëvenaarde service en de garantie van een uitstekend standaard mobiel toilet.

Veel gestelde vragen

Wat kost een mobiel toilet?

Het huren van een mobiel toilet wordt meestal gedaan voor een weekend of tijdens de bouw. Dit verschilt dus in prijs. Doe daarom een aanvraag en wij maken een passende prijs op basis van de verschillende wensen en specificaties.

Hoe werkt een mobiel toilet?

Aan de wagen zit een zuigslang en daarmee kan de chauffeur de tank leegzuigen. De inhoud van de tank komt in de opslagtank achterop de vrachtwagen terecht. De wagen heeft ook een hogedrukspuit en daarmee spuit de chauffeur alles schoon. Zodra het mobiel toilet schoon is wordt deze weer gevuld met blauwe vloeistof zodat alles weer fris is. Ook wordt het toiletpapier aangevuld.

Hoe noem je een buiten wc?

Een buiten wc heeft verschillende namen. Men noemt een buiten wc vaak wel mobiel toilet of Dixi. Echter is Dixi geen benaming, maar een merk van mobiele toiletten.

Wat kost een mobiele wc huren?

Mobiele wc huren kan voor zowel korte als lange periodes. Door de verschillende types mobiele toiletten en de huurperiode kunnen de prijzen verschillen en ook opgevraagd worden door middel van offerte aanvraag.

Hoe vaak mobiel toilet legen?

Het toilet heeft een inhoud van 160 liter, wat betekent dat er 6-8 mensen per week van het mobiele toilet gebruik kunnen maken. Hierna zal deze geleegd moeten worden en schoongemaakt. Huur je voor langere tijd? Dan maken wij de mobiele toiletten op route schoon.

Hoe zwaar is een mobiel toilet?

Door de beperkte afmetingen en lichte materialen kun je het mobiel toilet gemakkelijk en snel overal plaatsen. Een leeg mobiel toilet weegt ongeveer 85 kg. Het verzoek is echter om het mobiel toilet te laten staan waar het neergezet wordt.

Hoe wordt een mobiel toilet schoongemaakt?

Wij hebben speciale reinigingsvoertuigen waarmee wij de toiletten schoonmaken. Ook zijn er zijn speciale machines die chemische toiletten leeg zuigen en reinigen, deze machines staan vaak op een bakwagen of vrachtwagen.

​​Hoeveel toiletten per persoon evenement?

Het hangt af van een aantal factoren zoals de hoeveelheid mensen die komen, hoe lang de toiletten nodig zijn en het soort evenement. Op basis daarvan maken wij een indicatie een een passende offerte.