Toiletwagen huren Nijmegen

Heb je een bouwproject, een evenement of een persoonlijke verbouwing op de planning staan in of rondom Nijmegen? Dan ben je bij ons op het juiste adres om een mobiele toiletwagen te huren. Met ons ruime assortiment aan sanitaire voorzieningen ben jij voorbereid op iedere situatie.

Vraag offerte aan
Mobiele toiletten voor bouwplaatsen

Mobiele badkamers en toiletten huren in Nijmegen? Wij leveren maatwerk!

Wij zijn er voor jou in de verschillende branches. Zo leveren wij schaftketen in de bouw, mobiele toiletten tijdens evenementen en binnen toiletbakken voor particulieren. Ook de schoonmaak nemen wij op ons. Tijdens onze wekelijkse schoonmaak ronde op route in en rondom Nijmegen nemen wij dit mee. 

Mobiele toiletten voor festivals en evenementen in Nijmegen

Maas Toiletverhuur is dé betrouwbare partner tijdens festivals en evenementen in Nijmegen. Ook voor grote evenementen ben je bij ons aan het juiste adres. Denk hierbij aan muziekfestivals en stadsfeesten. Geef door hoe groot het evenement is en wij gaan samen met jou kijken welke sanitaire voorzieningen gewenst zijn en hoeveel er geleverd moeten worden. Wij leveren altijd advies op maat en denken graag met jou mee.   

Particulier of zakelijk mobiele toilet huren

Net een nieuw huis gekocht of je huidige huis verbouwen? Begin met een gerust hart aan de wc en de badkamer met de sanitaire mogelijkheden van Maas Toiletverhuur. Huur een noodtoilet voor tijdens de verbouwing of een mobiele badkamer. Ook verhuren wij schaftketen, mobiele toiletten en plaskruizen voor zakelijke klanten op de bouw. Plaatsen, reinigen en afvoeren zit altijd bij de prijs inbegrepen. Mobiele toiletten zijn mogelijk op alle locaties. 

Contact om een mobiel toilet te huren in Nijmegen

Mobiel toilet of mobiele badkamer huren? Dan ben je bij Maas Toiletverhuur op het juiste adres. Wij leveren ook in de gebieden rondom Nijmegen zoals Wijchen, Beuningen en groesbeek. Wij leveren altijd advies op maat, bel daarom 0493-315901, mail post@maastoiletverhuur.nl of vraag gelijk een offerte aan.