De rem erop!

Feestje? De heren zijn je dankbaar met dit extra toilet. Makkelijk en overal te plaatsen, want de zuil heeft wielen.

Plaszuil huren bij Maas

Urinoirzuiltje

  • Verrijdbaar dus overal te plaatsen
  • Extra herentoilet op feestjes en partijen
  • Afmetingen (HxBxD): 90 x 30 x 50 cm
  • Heel makkelijk zelf te ledigen

Meer informatie?

Voeg het product dan toe om een vrijblijvende offerte aan te vragen aanpassen.

bekijk mijn prijsopgave

Mobiel urinoir huren voor feesten en partijen

Een mobiele urinoir is ideaal wanneer je een feestje of een (klein) evenement organiseert. Dit urinoirzuiltje is voor de heren die liever niet met 4 andere mannen tegelijkertijd willen plassen, zoals mogelijk is bij de plaszuill. Een ideale prive urinoir dus, mannen kunnen snel naar het toilet, lange wachtrijen worden voorkomen. Net als wildplassen! 

Niet alleen een mobiele urinoir voor feesten en partijen

Dit mobiele urinoir zuiltje is niet alleen geschikt voor evenementen. Het kan ook in de bouw, hoogbouw – en bij renovatiewerken worden ingezet. Door de wielen is het urinoir makkelijk verplaatsbaar. Je bent dus niet afhankelijk van de plek waar wij de urinoir geplaatst hebben.
Ook wanneer het toilet thuis tijdelijk buiten gebruik is, bijvoorbeeld bij een verbouwing, is deze urinoir ideaal. Door de geringe omvang, past het makkelijk op iedere verdieping. De ideale oplossing tijdens een verbouwing voor de heren, en niet getreurd dames.. voor jullie is er een andere oplossing: de binnen toiletbak!

Het legen van een mobiel urinoir

De urinoir heeft wieltjes waardoor hij makkelijk verplaatsbaar is. De standplaats is ook niet afhankelijk van een afvoer, deze is namelijk niet nodig! Je kunt het urinoir zuiltje makkelijk zelf ledigen, het enige wat je hiervoor nodig is, is een put die in de buurt zit. Je rolt het zuiltje er naartoe en kunt hem hier ledigen. Hierdoor kun je hem plaatsen op vrijwel iedere plek. 

Urinoir huren in Brabant

Maas toiletverhuur is gevestigd in het oosten van Noord-Brabant. Hier hebben wij een grote opslag, zowel binnen als buiten. De toiletwagens worden binnen gestald, wat niet onbelangrijk is tijdens vorstige nachten.  Al meer dan 20 jaar leveren wij mobiele toiletten met extra service. Onze chauffeurs hebben dan ook veelal een goede band met een groot deel van onze klanten. Net dat beetje extra, daar doen we het voor. 

Veel gestelde vragen