Vier op een rij

Hier kunnen maar liefst 1500 mannen urineren. Niet allemaal tegelijk natuurlijk! Gelukkig maar, dat zou ook wel een beetje ongemakkelijk worden, niet?

Plaskruis met haak huren

Plaskruis/plaszuil

  • Door vier mannen tegelijkertijd te gebruiken
  • Reservoir: 450 liter
  • Aantal toiletbezoeken: 1500
  • Eenvoudig te plaatsen
  • Geen water- of rioolaansluiting nodig
  • Geschikt voor bouwplaats, evenementen en feestjes
  • Afmeting L 225 x B 120 x H120 cm

Meer informatie?

Voeg het product dan toe om een vrijblijvende offerte aan te vragen aanpassen.

bekijk mijn prijsopgave

Een plaskruis huren

Wanneer je op zoek bent naar een urinoir voor een feestje of evenement ben je bij Maas Toiletverhuur aan het juiste adres. Een plaskruis, ook wel een plaszuil of cros-urinoir genoemd, is een vorm van een mobiel urinoir. Je zal een plaskruis wel eerder hebben gezien op een festival of rondom uitgaansgebieden in de grote steden. Doordat deze unit in de vorm van een kruis is, biedt deze vier urinoirs, de schotten tussen de urinoirs bieden de nodige privacy voor de mannen om hier hun kleine boodschap te doen. Dankzij deze vorm kunnen er maar liefst 4 mannen tegelijkertijd gebruik van maken. Door een plaskruis te plaatsen worden lange wachtrijen en wildplassen voorkomen.

Een plaskruis huren biedt extra toiletvoorzieningen 

Dat er vier keer zoveel mensen in 1 urinoir hun behoefte kunnen doen, betekent niet dat er ook vier keer zoveel ruimte nodig is. Een plaskruis is namelijk niet groter dan een mobiele toiletcabine, ze hebben dezelfde maatvoering. De cros-urinoir is 225 centimeter lang, 120 centimeter breed en 120 centimeter hoog. Dankzij het feit dat er op deze 1,8 vierkante meter 4 keer zoveel plekken zijn, bespaart de plaskruis ruimte, én een flinke rij! Ideaal voor wanneer er extra toiletvoorzieningen nodig zijn.

Een plaszuil huren is ideaal voor verschillende locaties

De vier persoons plaszuil is ideaal voor talloze verschillende locaties; zoals feestjes, evenementen, festivals, popconcerten, campings, open dagen, markten, (attractie)parken en in de bouw. Zelfs wanneer er geen mogelijkheid is voor een water- of rioolaansluiting is het plaszuil nog steeds te gebruiken dankzij het opvangreservoir. Het reservoir heeft een inhoud van 450 liter, dit zijn ongeveer 1500  bezoekjes aan de cros-urinoir.

Zuil huren

Bij Maas Toiletverhuur kun je eenvoudig een zuil huren voor uw sanitaire behoeften. Onze zuilen zijn een praktische en efficiënte oplossing voor evenementen en bouwplaatsen waar traditionele sanitaire voorzieningen niet direct beschikbaar zijn. Ze zijn draagbaar, gemakkelijk te installeren en voldoen aan alle hygiënenormen. Elke plaszuil is geschikt voor 1 persoon.

Plaskruizen huren

Plaskruizen zijn een praktische oplossing voor grote menigten op evenementen. Ze bieden eenvoudige en efficiënte urinering voor mannen en verminderen wachtrijen bij traditionele toiletten. Bij Maas Toiletverhuur kun je plaskruizen huren die comfortabel en hygiënisch zijn, zodat je gasten zonder gedoe van het evenement kunnen genieten.

Plaszuil huren 1 dag

Als je slechts voor één dag sanitaire voorzieningen nodig hebt, bieden we de mogelijkheid om een plaszuil te huren voor een kortdurend evenement. Onze plaszuilen voor één dag zijn gemakkelijk te bestellen en te installeren, zodat je je op jezelf kunt concentreren op een probleemloos evenement zonder de kosten van langdurige huur.

Maas Toiletverhuur biedt extra service

Het is voor ons vanzelfsprekend, maar we gaan het toch eventjes vermelden: Wanneer onze chauffeurs jouw plaskruis weer ophalen na afloop van het evenement, zorgen we er ook voor dat alles op locatie goed gereinigd wordt. We zijn trots op de extra stappen die wij zetten in onze service. Dit geldt niet alleen bij het huren van een plaskruis, maar voor alle andere sanitaire voorzieningen. We bieden dit graag aan om alles zo comfortabel mogelijk te maken.

Veel gestelde vragen

Wat kost een plaszuil huren?

De prijs varieert van € 75,- tot € 125,-. Dit heeft te maken met de geleverde service en afstand.

Wat zijn de levertijden?

Wij leveren zo snel mogelijk indien de plaskruizen beschikbaar zijn. Of wanneer de aanvraag er is en volgens reservering is afgesproken.

Wat zijn de afmetingen van een plaszuil?

Een plaskruis is niet groter dan een mobiele toiletcabine, ze hebben dezelfde maatvoering. De cross-urinoir is 225 centimeter lang, 120 centimeter breed en 120 centimeter hoog.