Vier op een rij

Hier kunnen maar liefst 1500 mannen urineren. Niet allemaal tegelijk natuurlijk! Gelukkig maar, dat zou ook wel een beetje ongemakkelijk worden, niet?

Plaskruis met haak huren

Plaskruis/plaszuil

  • Door vier mannen tegelijkertijd te gebruiken
  • Reservoir: 450 liter
  • Aantal toiletbezoeken: 1500
  • Eenvoudig te plaatsen
  • Geen water- of rioolaansluiting nodig
  • Geschikt voor bouwplaats, evenementen en feestjes
  • Afmeting L 225 x B 120 x H120 cm

Meer informatie?

Voeg het product dan toe om een vrijblijvende offerte aan te vragen aanpassen.

bekijk mijn prijsopgave

Waarom een plaskruis huren?

Wanneer je op zoek bent naar een urinoir voor een feestje of evenement ben je bij Maas Toiletverhuur aan het juiste adres. Een plaskruis, ook wel een plaszuil of cros-urinoir genoemd, is een mobiel urinoir. Je zal een plaskruis wel eerder hebben gezien op een festival of rondom uitgaansgebieden in de grote steden. Doordat deze unit in de vorm van een kruis is, biedt deze vier urinoirs, de schotten tussen de urinoirs bieden de nodige privacy voor de mannen om hier hun kleine boodschap te doen. Dankzij deze vorm kunnen er maar liefst 4 mannen tegelijkertijd gebruik van maken. Hiermee worden lange wachtrijen en wildplassen voorkomen.

Extra toiletvoorzieningen 

Dat er vier keer zoveel mensen in 1 urinoir hun behoefte kunnen doen, betekent niet dat er ook vier keer zoveel ruimte nodig is. Een plaskruis is namelijk niet groter dan een mobiele toiletcabine, ze hebben dezelfde maatvoering. De cros-urinoir is 225 centimeter lang, 120 centimeter breed en 120 centimeter hoog. Dankzij het feit dat er op deze 1,8 vierkante meter 4 keer zoveel plekken zijn, bespaart dit uiteraard ruimte, én een flinke rij! Ideaal voor wanneer er extra toiletvoorzieningen nodig zijn.

Een plaszuil is ideaal voor verschillende locaties

De vier persoons plaszuil is ideaal voor talloze verschillende locaties; zoals feestjes, evenementen, festivals, popconcerten, campings, open dagen, markten, (attractie)parken en in de bouw. Zelfs wanneer er geen mogelijkheid is voor een water- of rioolaansluiting is het plaszuil nog steeds te gebruiken dankzij het opvangreservoir. Het reservoir heeft een inhoud van 450 liter, dit zijn ongeveer 1500  bezoekjes aan de cros-urinoir.

Maas Toiletverhuur biedt extra service

Het is voor ons vanzelfsprekend, maar we gaan het toch eventjes vermelden: Wanneer onze chauffeurs jouw plaskruis weer ophalen na afloop van het evenement, zorgen we er ook voor dat alles op locatie goed gereinigd wordt. We zijn trots op de extra stappen die wij zetten in onze service. Dit geldt niet alleen bij het huren van een plaskruis, maar voor alle andere sanitaire voorzieningen. We bieden dit graag aan om alles zo comfortabel mogelijk te maken.