Drempels? Nee hoor. En neem vooral iemand mee!

Veilig, toegankelijk en schoon. Er is meer dan genoeg ruimte voor een rolstoel en een begeleider. De stevige handgrepen zitten overal, hier grijp je nooit mis!

Invalide toilet huren Maas Toiletverhuur

Mindervalide toilet

  • Voldoet aan Europese normen
  • Zeer gebruiksvriendelijk en goed toegankelijk met een rolstoel
  • Voldoende ruimte voor rolstoelgebruiker en een eventuele begeleider
  • Extra brede toegang
  • Drempelvrij
  • De wanden zijn rondom voorzien van stevige handgrepen
  • Afmeting L 160 x B 160 x H 230 cm.

Meer informatie?

Voeg het product dan toe om een vrijblijvende offerte aan te vragen aanpassen.

bekijk mijn prijsopgave

Rolstoel toegankelijke toilet

In Nederland zijn er ongeveer 225.000 mensen die rolstoelafhankelijk zijn, jong en oud. Dit zijn 225.000 mensen die geen gebruik kunnen maken van een normaal toilet. Maas Toiletverhuur wil ervoor zorgen dat niemand belemmert wordt bij het bezoeken van festivals en feesten, door een rolstoel toegankelijke toilet aan te bieden.

Over het algemeen wordt er bij dit soort evenementen al in alle mogelijke opzichten rekening gehouden met rolstoelgebruikers, maar een sanitaire voorziening met de juiste afmetingen is soms moeilijk te vinden. Zeker wanneer het gaat om tijdelijk sanitair, daarom biedt Maas Toiletverhuur mindervalidentoiletten, ook te huur voor festivals en evenementen. Zo kan iedereen zonder zorgen genieten van een mooi evenement. 

Miva toilet

Een miva toilet is de afkorting voor het mindervaliden toilet. Het miva toilet is voor mensen die gebruik maken van een rolstoel, met een beperking of met een handicap. Voor deze mensen willen we gelijke toegang bieden tot onze sanitaire voorzieningen. Wilt u een mindervalide toilet huren? Dan bent u bij Maas Toiletverhuur aan het juiste adres. Het mindervaliden toilet voldoet aan de Europese richtlijnen. 

Mindervalide toilet

Bij Maas Toiletverhuur begrijpen we dat toegankelijkheid van cruciaal belang is, ongeacht de locatie. Daarom bieden we hoogwaardige mindervalide toiletten aan, die voldoen aan alle eisen voor comfort en gemak. Onze mindervalide toiletten zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak voor personen met beperkte mobiliteit en voldoen aan de gestelde normen. Ze zijn ruim, goed verlicht en voorzien van handgrepen voor extra ondersteuning. Daarnaast zijn ze rolstoeltoegankelijk, zodat iedereen zich comfortabel kan verplaatsen (dus zonder drempel). Of u nu een evenement organiseert, een bouwproject leidt of een tijdelijke faciliteit nodig heeft, onze mindervalide toiletten bieden een oplossing die voldoet aan de hoogste normen voor toegankelijkheid en hygiëne.

Afmetingen mindervalide toiletruimte

Een toilet moet voor iedereen begaanbaar zijn, met een rolstoel heb je nu eenmaal meer ruimte nodig. Een mindervalidentoilet biedt deze ruimte. Zo heeft een miva toilet een extra brede toegang en is deze daarnaast drempelvrij. De breedte van de deur is 86 centimeter en de hoogte is 205 centimeter. De lengte en breedte van de toiletruimte is 160 centimeter, dit geeft voldoende ruimte om te kunnen manoeuvreren. Daarnaast zijn de wanden van het miva toilet voorzien van handgrepen. Op deze manier doen we ons best om de participatie van personen met een beperking te verbeteren. 

Veel gestelde vragen

Wat is een MIVA toilet?

MIVA toilet is de afkorting voor mindervalide toilet. Het miva toilet is voor mensen die gebruik maken van een rolstoel, met een beperking of met een handicap. Voor deze mensen willen we gelijke toegang bieden tot onze sanitaire voorzieningen.

Hoe groot moet een MIVA toilet zijn?

Een miva toilet heeft een extra brede toegang en is daarnaast drempelvrij. De breedte van de deur is 86 centimeter en de hoogte is 205 centimeter. De lengte en breedte van de toiletruimte is 160 centimeter, dit geeft voldoende ruimte om te kunnen manoeuvreren én is er ruimte voor één begeleider.

Waar moet een mindervalide toilet aan voldoen?

Onze mindervalidetoiletten voldoen aan de Europese normen en beschikken over handgrepen en beugels.