Handjes wassen!

Duizend liter water, als dan je handen nog niet schoon zijn… Meteen even checken of je haar nog goed zit en door…!

Handwasunit bij Maas huren

Servicebord met 2 zeepdispensers en spiegel

  • Handig en snel te monteren aan bouwhekken
  • Ideaal voor festivals

Meer informatie?

Voeg het product dan toe om een vrijblijvende offerte aan te vragen aanpassen.

bekijk mijn prijsopgave

Zeep gebruiken op een festival

Je handen wassen blijft van groot belang. Dat is sinds 2020 wel duidelijk geworden. Door je handen regelmatig te wassen kunnen infecties worden voorkomen. Iedereen komt namelijk in aanraking met bacteriën, virussen en andere ziekteverwekkers, de hele dag door. Na een bezoekje aan de toilet heb je des te meer reden om je handen te wassen. Dan zijn er namelijk meKan je het je inbeelden: Je komt net van het toilet af en je wilt aan de handwas unit je handen even goed reinigen. Maar de zeep is op?! Gelukkig heeft Maas Toiletverhuur hier de oplossing voor. Op het servicebord hangen 2 zeepdispensers én een spiegel, zodat je na het wassen van je handen ook nog even kan kijken of je haar goed zit.

Kan je het je inbeelden: Je komt net van het toilet af en je wilt aan de handwas unit je handen even goed reinigen. Maar de zeep is op?! Gelukkig heeft Maas Toiletverhuur hier de oplossing voor. Op het servicebord hangen 2 zeepdispensers én een spiegel, zodat je na het wassen van je handen ook nog even kan kijken of je haar goed zit.

Monteren van het servicebord

Het servicebord is handig en snel te monteren aan bijvoorbeeld bouwhekken.

Handen wassen met zeep

Je handen wassen is niet zo lastig. Allereerst maak je je handen nat. Daarna zeep je je handen goed in, ook rondom de polsen en tussen de vingers. Spoel daarna je handen grondig af en droog ze. Doe dan dat plukje haar nog even goed in de spiegel. Nu ben je weer helemaal klaar om fris en gezond te gaan genieten van het festival.

Veel gestelde vragen