Badder binnen buiten

Er zit nog nét geen bubbelbad in, maar voor de rest… Met de douche, het toilet en de ruime wastafel heb je alles bij de hand om een frisse start te maken.

Mobiele badkamer huren voor op locatie

Mobiele badkamer

 • Douche, toilet, ruime wastafel
 • Electrische convectorkachel
 • Dakvenster
 • Verlichting
 • Ontluchting
 • 230V aansluiting
 • 25 meter kabel
 • 10 meter afvoerslang (∅ 5 cm)
 • Sanibrouyeur
 • 25 meter waterslang
 • Ingebouwde antivorstkachel
 • Afmeting (HxBxD): 270 x 240 x 190 cm
 • Gewicht: 750 kg

Meer informatie?

Voeg het product dan toe om een vrijblijvende offerte aan te vragen aanpassen.

bekijk mijn prijsopgave

Een badkamer op wielen

Staat er een evenement of een verbouwing voor de badkamer op de planning? Of heeft u tijdelijke een badkamer nodig op de begane grond? Voor al deze situaties heeft Maas Toiletverhuur de oplossing: Een mobiele badkamer.

Niet alleen een mobiele badkamer

De mobiele badkamer bevat een douche, wasbak met spiegel en toilet. Daarnaast heeft de mobiele badkamer niet alleen een eigen boiler maar ook een electrische convectorkachel, om de badkamer aangenaam warm te houden als u zich omkleedt. Ook is er ventilatie in de badkamer. Daarnaast is er genoeg ruimte om deze mobiele badkamer te gebruiken als een kleedruimte, hij is namelijk 270 centimeter hoog, 240 centimeter breed en 190 centimeter diep. En als laatste, dankzij de Sanibrouyeur hoeft de wc niet geleegd te worden maar zal dit via de afvoerslang direct naar het riool gaan.

Klaarmaken van uw mobiele badkamer

Dankzij het feit dat de mobiele badkamer op een aanhanger staat en maar 750 kilo weegt is bijna iedere auto geschikt om de badkamer te verplaatsten. Zorg ervoor dat de mobiele badkamer binnen het bereik van 25 meter te plaatsen is en in de buurt van een rioolput om de aan en afvoer van de mobiele badkamer aan te kunnen sluiten. 

Goede service vinden wij vanzelfsprekend

Heeft u weinig tijd? Geen probleem, wij leveren de badkamer en maken deze geheel gebruiksklaar zodat u hier geen zorgen meer over heeft. Omdat we het voor u zo comfortabel mogelijk willen maken vinden we het belangrijk dat u zonder zorgen gebruik kunt maken van de badkamer. Daarom vinden we het dan ook vanzelfsprekend dat we deze mobiele badkamer er keurig uitziet; Goed, schoon en prima onderhouden sanitaire voorzieningen.

Benodigdheden om een mobiele badkamer te huren

Het enige wat u nodig heeft is 

en u bent klaar om te genieten van een warme douche in uw mobiele badkamer.

Veel gestelde vragen

Wat kost een mobiele badkamer huren?

De kosten zijn afhankelijk van een aantal factoren. Het is afhankelijk van de huurperiode, afleverlocatie en de beschikbaarheid van de badkamer op wielen.

Hoe werkt een mobiele badkamer?

De mobiele badkamer moet in het bereik van 10 meter geplaatst worden en moet in de buurt van een afvoerput staan om de afvoer van de mobiele badkamer aan te kunnen sluiten. Ook heeft de mobiele badkamer een stroompunt nodig, wij verzorgen de stroomkabels. Ook is er een kraan nodig waar een tuinslang aangekoppeld kan worden. Verder heeft de mobiele badkamer een eigen boiler, waardoor je zowel warm als koud water hebt.

Hoe moet je douchen als je badkamer wordt verbouwd?

Staat er een badkamer verbouwing op de planning? Dan kan er een tijdelijke mobiele badkamer gehuurd worden. Wij leveren de badkamer en maken deze geheel gebruiksklaar zodat hier geen zorgen over zijn. In ons mobiele badkamer zit een douche, toilet, wasbak, verwarming en dakraam.