Altijd een schoon toilet op de bouw

Kies je voor de luxe of de standaard bouwtoiletten? Plaatsen, reinigen en afvoeren zit altijd bij de prijs inbegrepen!

Vraag offerte aan
Mobiel toilet huren voor evenement
Mobiele toiletten voor bouwplaatsen

Inclusief toiletpapier

Je kunt erop rekenen dat de toiletten wekelijks gereinigd worden. En dan zorgen we ook voor toiletpapier natuurlijk! In ons werkgebied komen we overal twee keer in de buurt, zo zijn onze routes ingedeeld. Op die manier kunnen we snel reageren! Het plaatsen, reinigen en afvoeren zit overigens altijd bij de prijs inbegrepen, voor zowel de luxe én de standaard bouwtoiletten. Een mobiel toilet is geschikt voor 8 personen gedurende een hele 40-urige werkweek.

Een mobiel toilet is op alle locaties mogelijk, omdat er geen aansluiting op het riool nodig is. Wat wel belangrijk is; onze chauffeur (met reinigingswagen) moet het toilet op 7 tot 8 meter kunnen benaderen om goed schoon te kunnen maken.
Huren van mobiel toilet voor bouwplaats
Een Milieuvriendelijke vloeistof zorgt ervoor dat het toilet fris blijft ruiken. De concentratie van deze blauwe vloeistof is erg laag, omdat er schoon water aan toegevoegd wordt. Deze vloeistof is ook nog eens biologisch afbreekbaar. Natuurlijk voldoet het aan alle milieu-eisen!
Schaftkeet huren Maas
Onze mobiele toiletten zijn afsluitbaar. Een extra hangslot gebruiken mag natuurlijk! Maar dan is het wel handig als onze chauffeur ook de cijfercode van het slot heeft, zodat het toilet gewoon op tijd gereinigd kan worden.
Maas Toiletverhuur Locatie

Bouwtoilet huren

Heb je een bouwterrein of ben je werkzaam in de bouw? Hier zijn vaak geen toiletvoorzieningen aanwezig. Toch is het wel fijn om een eigen toiletvoorziening te hebben, zo hoef je niet bij een schoon pand naar binnen met zandvoeten om gebruik te maken van een toilet. Een mobiel toilet is een simpele, maar handige oplossing. 

Om het standaard mobiel toilet te plaatsen is geen riool of wateraansluiting nodig, ideaal voor op de bouwplaats. Dankzij het hijsoog is het makkelijk verplaatsbaar. Het mobiel toilet is 114 cm lang, 114 cm breed en 240 cm hoog.

Luxe toilet of een bouwtoilet huren

Een luxe toilet en een bouwtoilet lijken veel op elkaar, maar toch zijn er een aantal verschillen. Zo is een bouwtoilet vooral functioneel bedoeld en voor op bouwplaatsen, festivals of andere evenementen waar tijdelijk extra sanitaire voorzieningen voor nodig zijn. Bouwtoiletten hebben meestal een robuuste en eenvoudige constructie en zijn uitgerust met de basisvoorzieningen. Het verschil met het luxe toilet is dat bij bouwtoiletten de binnenbak open is en bij luxe mobiele toiletten er een spoeling op heeft zitten. Luxe toilet is daarentegen ook ontworpen met het oog op comfort en stijl. Luxe toiletten bieden een hoog niveau van comfort en hygiëne en worden vooral ingezet op plekken en evenementen waar een hogere standaard van comfort wordt verwacht. Voor welke ga jij?

Chemisch toilet huren

Een chemisch toilet wordt ook wel mobiel toilet of toiletcabine genoemd. Een chemisch toilet is schoon, fris en gebruiksvriendelijk doordat er gebruik wordt gemaakt van een biologisch afbreekbaar middel en de comfortabele zit. Daarnaast heeft een chemisch toilet ook een nette uitstraling en is deze ook gemakkelijk te plaatsen. Het mobiele karakter van deze toiletten maakt het mogelijk om ze te gebruiken op bouwplaatsen en op alle andere (tijdelijke) locaties.

Tijdelijk bouwtoilet huren

Een bouwtoilet is een mobiele toiletunit die voornamelijk wordt gebruikt op bouwplaatsen, maar ook op festivals en andere evenementen waar tijdelijke sanitaire voorzieningen nodig zijn. Bouwtoiletten zijn gemakkelijk te plaatsen en ook te verplaatsen op de bouwplaatsen, waardoor ze perfect zijn voor tijdelijke en doorlopende projecten (zoals bijvoorbeeld truckers parkeerplaatsen). Het huren van een tijdelijk bouwtoilet is een goede keuze voor bouwbedrijven en organisatoren van evenementen die de gezondheid en veiligheid van hun medewerkers, bezoekers en gasten willen waarborgen.

Schaftkeet met toilet

Een schaftkeet is ideaal om droog te kunnen pauzeren. Een plek om even tot rust te kunnen komen, lunch te eten of te vergaderen. In de wintermaanden kun je er even opwarmen, en heb je geen last van regen, wind of sneeuw. Er zijn 6 stoelen in de schaftkeet aanwezig. Daarnaast heeft de schaftkeet een tafel om aan te eten, om als bureau te gebruiken of om te werkoverleg te voeren. Waardevolle spullen kunnen worden opgeborgen in het magazijn, deze kun je met sleutel sluiten. Makkelijk en veilig! En je hebt ook geen aparte toilet meer nodig. Er is namelijk een aparte deur met een mobiel toilet in de keet aanwezig.  

Plaskruis

Meer dan een enkele toilet nodig? Dan zou de plaskruis een ideale oplossing kunnen zijn. Doordat die unit in de vorm van een kruis is, kunnen er vier mannen tegelijk hun kleine boodschap doen. Door de schotten tussen de urinoirs is er ook de nodige privacy. 

Wat voor bouwtoilet heb je nodig?

Hoeveel bouwtoiletten je nodig hebt, is afhankelijk van het aantal medewerkers die gebruik zullen maken van de sanitaire voorzieningen op de bouwplaats. Mocht je hier vragen over hebben kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Daarnaast is het ook belangrijk om te weten hoe lang het toilet gebruikt zal worden. Voor langdurig gebruik raden we misschien wel de luxe mobiel toilet aan. Deze is voorzien wat extra luxe en comfort. Voor projecten van enkele weken volstaat de standaard mobiel toilet. Mocht je bij deze toiletten behoefte hebben aan extra hygiëne, wat erg belangrijk is sinds covid-19, zijn hier ook oplossingen voor. Zo bieden we toiletten aan met een wasbakje om je handen te kunnen wassen. Daarnaast is er de mogelijkheid om een service bord met zeepdispensers er bij te reserveren. Zo weet je zeker dat je van alle gemakken bent voorzien.

Contact opnemen. Wel zo makkelijk.

Neem gerust contact op
Maas Toiletverhuur Plaszuil Onderkant