Altijd een schoon toilet op de bouw

Kies je voor de luxe of de standaard bouwtoiletten? Plaatsen, reinigen en afvoeren zit altijd bij de prijs inbegrepen!

Vraag offerte aan
Mobiel toilet huren voor evenement
Mobiele toiletten voor bouwplaatsen

Inclusief toiletpapier

Je kunt erop rekenen dat de toiletten wekelijks gereinigd worden. En dan zorgen we ook voor toiletpapier natuurlijk! In ons werkgebied komen we overal twee keer in de buurt, zo zijn onze routes ingedeeld. Op die manier kunnen we snel reageren! Het plaatsen, reinigen en afvoeren zit overigens altijd bij de prijs inbegrepen, voor zowel de luxe én de standaard bouwtoiletten. Een mobiel toilet is geschikt voor 8 personen gedurende een hele 40-urige werkweek.

Een mobiel toilet is op alle locaties mogelijk, omdat er geen aansluiting op het riool nodig is. Wat wel belangrijk is; onze chauffeur (met reinigingswagen) moet het toilet op 7 tot 8 meter kunnen benaderen om goed schoon te kunnen maken.
Huren van mobiel toilet voor bouwplaats
Een Milieuvriendelijke vloeistof zorgt ervoor dat het toilet fris blijft ruiken. De concentratie van deze blauwe vloeistof is erg laag, omdat er schoon water aan toegevoegd wordt. Deze vloeistof is ook nog eens biologisch afbreekbaar. Natuurlijk voldoet het aan alle milieu-eisen!
Schaftkeet huren Maas
Onze mobiele toiletten zijn afsluitbaar. Een extra hangslot gebruiken mag natuurlijk! Maar dan is het wel handig als onze chauffeur ook de cijfercode van het slot heeft, zodat het toilet gewoon op tijd gereinigd kan worden.
Maas Toiletverhuur Locatie

Contact opnemen. Wel zo makkelijk.

Neem gerust contact op
Maas Toiletverhuur Plaszuil Onderkant