Evenementen en festivals

Plassen, handen wassen en door! Goede sanitaire voorzieningen maken een evenement of festival pas echt onvergetelijk!

Vraag offerte aan
Mobiel toilet huren voor evenement
Mobiel toilet huren festivals

Voor grote én kleine feesten

Voldoende toiletten, genoeg handwasunits, plaszuilen en invalidentoiletten. Op tijd geledigd en schoongemaakt. Iedereen op een fris toilet. Dát helpt bij het laten slagen van een feestje, of het nu een groot evenement of een klein festival is. Bij meerdaagse festivals zorgen wij er elke dag voor dat alles spic en span is voor de eerste gasten er weer zijn. En ook in het weekend staan we stand-by om de toiletten te reinigen en te ledigen als dat nodig is. En wil je een verrassingselement op je festival? Met onze ‘doorlooptoiletten’ creëer je een ingang naar bijvoorbeeld een secret area!

Een toiletwagen heeft een dames- en een herenkant. Ieder met 1 toilet (+ een urinoir bij de heren) en 1 wasbak. En natuurlijk zit er een kachel in!
Mobiel toilet huren voor festival
Een plaszuil (waar vier mannen tegelijkertijd van een blok gebruik kunnen maken) kan makkelijk overal geplaatst worden. Er is geen riool- of wateraansluiting nodig! Onze plaszuilen zijn goed voor zo’n 1500 toiletbezoeken.
Huren van plaszuil voor festival
De mobiele handwasunits hebben 2 wastafels. Wanneer je twee units op een frame zet, heb je vier wastafels die makkelijk met een heftruck verzet kunnen worden. De units worden gevuld met schoon water en het vuile water gaat naar een apart reservoir. Er is geen stroom- of wateraansluiting nodig!
Vervoer van mobiele toiletten

Toilet huren voor een feestje

Bij de organisatie van een groot of klein feestje denk je aan de muziek, versiering, gastenlijst, eten en drinken. Je denkt misschien niet direct aan de sanitaire voorzieningen. Toch is het erg belangrijk om ook dat goed geregeld te hebben. Je wilt genoeg voorzieningen hebben voor het aantal gasten, zodat zij optimaal kunnen genieten. Verschillende evenementen vragen verschillende oplossingen of aanvullingen voor de sanitaire voorzieningen. Denk aan units om handen te wassen of een extra spiegel boven de wasbak zodat je gasten nog snel even kunnen checken of hun haar nog goed zit. Je kunt kiezen voor een handwas unit in het toilet, aan de onderkant van de mobiele handwasunit zit dan een pedaal, deze duw je in met je voet om water te laten stromen. Er is geen aan en afvoer nodig. Wat je ook kiest, met de juiste sanitaire voorzieningen wordt jouw feest een succes! 

Evenementen toiletverhuur

Ook voor grotere evenementen verhuren wij mobiele toiletten. Organiseer je een techno-festival, een sportevenement, een buitenmarkt, een buitenconcert? Ook bij dit soort grotere evenementen zijn extra toiletvoorzieningen erg belangrijk. Meer dan ooit is hygiëne belangrijk, we hebben dan ook diverse handwasunits die bij de toiletten geplaatst kunnen worden. Wij leveren de toiletten en zorgen ervoor dat jij geen omkijken meer hebt naar dit onderdeel van de organisatie. 

Toiletverhuur tijdens feestdagen

Tijdens feestdagen is het mogelijk om bij Maas toiletverhuur een mobiel toilet te huren. We hebben verschillende opties in de toiletvoorzieningen zodat er voor elk event een passende oplossing is. Heb je een extra plaskruis tijdens carnaval of een toiletwagen nodig voor de rommelmarkt tijdens koningsdag? Met de flexibele verrijdbare plaskruizen zet je op elke gewenste plek een toilet neer, zodat je bezoekers niet op zoek hoeven als ze hoge nood hebben. Je kan het maar geregeld hebben.  

Wat voor mobiele toiletten moet ik huren op mijn feest?

Wij geven graag goed advies over de juiste sanitaire oplossing voor jouw feest, als je twijfelt kunnen we altijd even bellen. Dan bespreken we met jou wat het beste bij jouw behoeftes past. Dit is namelijk van meerdere factoren afhankelijk. Hoeveel mensen komen er naar je feest? Waar wil je het toilet plaatsen? Wil je veel luxe en comfort, of is het belangrijk dat er veel mensen tegelijkertijd even naar het toilet kunnen? 

 

Contact opnemen. Wel zo makkelijk.

Contact opnemen
Maas Toiletverhuur Plaszuil Onderkant