Evenementen en festivals

Plassen, handen wassen en door! Goede sanitaire voorzieningen maken een evenement of festival pas echt onvergetelijk!

Vraag offerte aan
Mobiel toilet huren voor evenement
Mobiel toilet huren festivals

Voor grote én kleine feesten

Voldoende toiletten, genoeg handwasunits, plaszuilen en invalidentoiletten. Op tijd geledigd en schoongemaakt. Iedereen op een fris toilet. Dát helpt bij het laten slagen van een feestje, of het nu een groot evenement of een klein festival is. Bij meerdaagse festivals zorgen wij er elke dag voor dat alles spic en span is voor de eerste gasten er weer zijn. En ook in het weekend staan we stand-by om de toiletten te reinigen en te ledigen als dat nodig is. En wil je een verrassingselement op je festival? Met onze ‘doorlooptoiletten’ creëer je een ingang naar bijvoorbeeld een secret area!

Een toiletwagen heeft een dames- en een herenkant. Ieder met 1 toilet (+ een urinoir bij de heren) en 1 wasbak. En natuurlijk zit er een kachel in!
Mobiel toilet huren voor festival
Een plaszuil (waar vier mannen tegelijkertijd van een blok gebruik kunnen maken) kan makkelijk overal geplaatst worden. Er is geen riool- of wateraansluiting nodig! Onze plaszuilen zijn goed voor zo’n 1500 toiletbezoeken.
Huren van plaszuil voor festival
De mobiele handwasunits hebben 2 wastafels. Wanneer je twee units op een frame zet, heb je vier wastafels die makkelijk met een heftruck verzet kunnen worden. De units worden gevuld met schoon water en het vuile water gaat naar een apart reservoir. Er is geen stroom- of wateraansluiting nodig!
Vervoer van mobiele toiletten

Contact opnemen. Wel zo makkelijk.

Contact opnemen
Maas Toiletverhuur Plaszuil Onderkant