Breed assortiment voor jouw feest of verbouwing.

Soms heb je even extra sanitaire voorzieningen nodig. Omdat je een feestje hebt of omdat je aan het verbouwen bent. Hoe dan ook, op ons kun je rekenen! Ook in het weekend.

Vraag offerte aan
Mobiel toilet huren voor evenement
Mobiel toilet huren particulier

Feestje thuis of aan het (ver)bouwen?

Een extra herentoilet komt altijd van pas als je een feest geeft. Een verplaatsbaar urinoir is dan dé oplossing! Maar ook als je aan het verbouwen bent, wil je gebruik blijven maken van een badkamer en een toilet. Onze mobiele badkamers zijn volledig ingericht met een douche, toilet en wastafel. Uiteraard zit er ook verwarming in. Ben je binnen aan het verbouwen, maar wil je niet steeds naar buiten voor een toiletbezoek? Dan is de binnen toiletbak een volwaardige vervanger voor je wc, wij zorgen ervoor dat de bak op tijd geleegd wordt.

Wij leveren alles gebruiksklaar, na afloop reinigen doen wij!
Maas Toiletverhuur wagenpark
Je hoeft niet persé aanwezig te zijn als wij de units leveren en ophalen. Wil je dat wel? Dan bellen we je vooraf, zodat je niet voor niets zit te wachten!
Demo van Plaszuiltje
Voor mobiele toiletten, plaskruizen, urinoirs en handwasunits is geen aan- en afvoer nodig!
Inkijkje mobiel toilet

Extra toilet nodig

Staat de verbouwing van je badkamer op de planning? Een mooi project, maar het heeft nogal wat voeten in aarde. Er komt een moment dat het toilet niet gebruikt kan worden. Onhandig! Een tijdelijk toilet is dan de perfecte oplossing! 

Natuurlijk is zo’n tijdelijk toilet niet alleen handig bij verbouwingen. Ook als je een feestje organiseert is een extra toilet altijd welkom! Maas toiletverhuur levert alle soorten en maten mobiele toiletten voor particulieren. We geven je graag meer informatie over plaatsing en de beste oplossing voor jouw situatie. Het onderhoud is altijd bij het toilet inbegrepen.

Een standaard mobiel toilet huren voor particulieren

De standaard mobiel toilet is overal te plaatsen, er is namelijk geen riool of wateraansluiting nodig. Het toilet is 114 cm lang, 114 cm breed en 240 cm hoog. Hij neemt dus weinig ruimte in beslag, terwijl er binnen rondom het toilet meer dan genoeg bewegingsruimte is.  Daarnaast heeft het standaard mobiel toilet een inhoud van 160 liter.

Een luxe mobiel toilet huren voor particulieren

Het standaard mobiele toilet biedt je alles wat je nodig hebt. Maar als je nét dat beetje extra zoekt, dan is het luxe mobiele toilet de juiste keuze. Dankzij het gesloten spoelsysteem zie  jij de boodschap van de voorganger niet. De speciale vloeistof voor het doorspoelen houdt het toilet zo hygiënisch mogelijk. Met dit luxe toilet krijg je zeker geen nare en vervelende geurtjes. De vloeistof die we gebruiken is uiteraard biologisch afbreekbaar. Met deze mobiele toilet, kun je je gasten (en jezelf) met een gerust hart de weg wijzen naar dit toilet, het is comfortabel en schoon. Jouw gastvrijheid is voor ons belangrijk!    

Een toilet huren met standaard de beste service

Wij van Maas toiletverhuur vinden het belangrijk (en vanzelfsprekend) dat alles wat wij leveren er keurig uitziet. Ook op de locatie reinigen we alles grondig en goed. Wij zijn trots op onze service, we zetten altijd een stap extra. Een schoon en goed onderhouden toilet is namelijk niet alleen ons, maar ook jouw visitekaartje! Wij doen er alles aan om het zo comfortabel mogelijk te maken voor jou als particulier. 

Was je handen, kam je haren

Als je naar het toilet bent geweest, wil je natuurlijk ook je handen wassen. Daar is deze handwasunit voor! De eenpersoons units kunnen in of naast de toiletcabine geplaatst worden. Er is zelfs geen aansluiting voor nodig! Aan de onderkant van de mobiele handwasunit zit een pedaal. Even indrukken met de voet en het water komt vanzelf uit de kraan. Wassen maar!

Mobiel toilet huren in Brabant, Limburg en Gelderland

Maas toiletverhuur is gevestigd in Deurne, in het oosten van Noord-Brabant. Hier hebben wij zowel binnen als buiten een grote opslag. Al meer dan 20 jaar levert Maas Toiletverhuur mobiele toiletten met extra service. Zo hebben onze chauffeurs veelal een goede band met een groot deel van onze klanten. Dat beetje extra, daar doen we het voor! Dus twijfel vooral niet om contact met ons op te nemen

Contact opnemen. Wel zo makkelijk.

Contact opnemen
Maas Toiletverhuur Plaszuil Onderkant