hoofding
volg ons op facebook
mobiel toiletmobiel urinoirlos urinoirverbouwing toilethanden was unit

Mobiel toilet

Wij verhuren twee soorten mobiele toiletten:


Luxe uitvoering

luxe toilet uitvoeringDe luxe toiletcabines zijn uitgerust met een gesloten spoelsysteem. Dit gesloten spoelsysteem houdt in dat er geen inkijk is in het reservoir en er bij iedere spoelbeurt een speciale vloeistof door het toilet spoelt waardoor het toilet optimaal schoon en fris blijft. 
De luxe toiletcabine heeft een apart urinoir.

 

Toiletafmeting: 114 x 114 x 240 cm
Reservoir: 160 liter

 

Prijsaanvraag

  


Standaard uitvoering
De staToilet Maas Toiletverhuurndaard uitvoering wordt ook wel de ‘open bak’ genoemd. De cabine is behalve een toilet ook voorzien van een urinoir.

Toiletafmeting: 114 x 114 x 240 cm
Reservoir: 160 liter

Prijsaanvraag

 

 

 


 

Wij kunnen op vrijwel alle locaties een mobiel toilet plaatsen, er is namelijk geen aansluiting op het riool nodig. Wel is een voorwaarde dat de chauffeur op 7 tot 8 meter met de vrachtwagen kan komen om het toilet te reinigen.

 


 

Er wordt gewerkt met milieuvriendelijke vloeistof om uw toilet fris te laten (blijven) ruiken. Bovendien is de concentratie van deze blauwe vloeistof erg laag. Er wordt namelijk schoon water aan toegevoegd.

 


 

Eén mobiel toilet is voor 8 personen geschikt gedurende een 40-urige werkweek.

 


 

Het mobiele toilet is af te sluiten.
Het toilet is eventueel extra afsluitbaar met een hangslot. Als u het toilet af wilt sluiten, moet de chauffeur over een sleutel beschikken voor reiniging.